Gekke mensen staan in de rij voor de ‘perfecte’ foto op Instagram

redactie 29 Nov 2018 Entertainment

Social media is een belangrijke pijler geworden in onze leventjes. Zo hebben we allemaal wel Instagram of Facebook. Sommige foto’s lijken echt té perfect, het ziet er zo mooi uit, met een geweldig landschap en eens stralende lach. Laten we nu eens naar de andere kant van de munt kijken. 

Roys Peak in Nieuw-Zeeland geldt al jaren als een toeristisch highlight. Vele mensen reizen erna toe om de prachtige natuur te zien en natuurlijk ook om een paar fotootjes te nemen. Op een van de uitzichtpunten kun je een ‘perfecte’ foto maken. Het uitzicht is weergaloos. Iedere dag schuiven mensen daar in de rij aan om te poseren op die plek. Een bezoeker besloot om de rij eens vast te leggen.

the social media queue from r/funny

De wereld over

De foto ging de hele wereld over. Veel people vonden het toch wel freaking bizar. Zou jij in de rij plaats gaan nemen? Om de top van deze berg te bereiken moeten bezoekers een aardige wandeltocht afleggen, om vervolgens in een foto-file te eindigen. Op Reddit waren er aardig wat reacties, zo vertelde iemand dat tijdens ‘piekuren’ je een uur moet wachten.

Why tell me why?

Is het uitzicht zelf niet voldoende vragen wij ons af? Je komt er immers toch om te genieten van de pleurismooie omgeving. Dat je een fotootje moet nemen van het uitzicht is begrijpelijk, maar dat je in de rij gaat staan om te poseren op de allerbeste plek? Wij snappen er geen reet meer van.

Een betere plek

We sluiten het verhaaltje af met een filmpje op Instagram van deze lange rij. Er staat trouwens nog een goede tip onder, mocht je toch een selfie willen: ‘Yes, but funny, because 30 min higher is better place for photo without lot of people.’ Nu iedereen dit weet, zal het vast ook niet lang meer duren totdat daar een polonaise van toeristen waggelt.

View this post on Instagram

How to make perfect insta photo ? Roys Peak ? Wanaka, New Zealand ?? ? . . . #royspeak#wanaka#newzealand#timelapse#timelapsevideo#video#travelvideo#perfect#selfie#people#photography#photo#travelphotography#picoftheday#nature#mountains#naturephotography#travel#travelling#dnescestujem#daybyme#slovakia#slovakman#

A post shared by Tomas Alfi (@alfik251) on

Reageer op artikel:
Gekke mensen staan in de rij voor de ‘perfecte’ foto op Instagram
Sluiten