Rihanna gaat uit de kleren voor de nieuwe lingeriecollectie van Savage x Fenty

Ze heeft een eigen nationale feestdag in Barbados; op 21 februari wordt er flink gedanst. Haar benen zijn verzekerd voor 1 miljoen dollar, wat vast prettig loopt over het podium. Ze is een van de meest succesvolle artiesten ooit en staat bekend om haar kenmerkende en veelzijdige stem, boven op haar stralende uiterlijk. Playboy heeft haar vaak aanbiedingen gedaan voor de cover, maar die heeft ze al meerdere keren afgewezen. Ondanks haar gewaagde clips en pikante kiekjes, laat ze toch graag iets aan de verbeelding over.

Als het nog niet duidelijk was, we hebben het over zangeres Rihanna. Ze is uit de kleren gegaan en straalt een enorme dosis sexy uit in de nieuwste reclame voor Savage x Fenty, waar de gloednieuwe Signature Script Lingerie-collectie wordt onthuld. Zes draagbare kanten stukken die je niet alleen bij Rihanna wilt zien, maar misschien ook wel bij je eigen vriendin of scharrel.

Savage x Fenty

Is er een accountant in de zaal?! Riri lijkt moeite te hebben met de enorm lange rekening. Daar zouden wij ook ziek van zijn, gelukkig ligt ze in bed en kan ze rustig bijkomen. Hoewel er voldoende belangstelling is om het analytisch te bekijken, althans volgens ons.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

Deze bad gal geeft namelijk op haar Instagram-pagina een sneak peek van de collectie, waarin ze zelf schittert in lavendelpaars en lichtblauw. De collectie bestaat uit de Unlined Bra, Cheeky Panty, Thong Panty, Underwire Teddy, Slip, Sleep Top en Sleep Short, allemaal in vier verschillende kleurencombinaties. De branding ervan is ook weer on point, met het merk in sierlijk handschrift verwerkt.

Lentekriebels

Die pastelkleuren passen natuurlijk enorm goed bij de lentekriebels, maar er is meer. De collectie komt ook in neutrale kleuren in een breed scala aan maten, dus er is voor iedereen wel iets leuks te vinden. Tipje van de redactie: de collectie staat nu online.

Savage x Fenty
Reageer op artikel:
Rihanna gaat uit de kleren voor de nieuwe lingeriecollectie van Savage x Fenty
Sluiten