Rick Nieman geeft rapper Boef een verbale pak op de broek in Late Night

redactie 16 sep 2016 Entertainment

Gisteravond zat rapper Boef aan tafel om een kaasknabbelstok (wie eet die dingen ooit?) te eten met Humberto Tan.  Hij was niet de enige, want een flinke delegatie was afgereisd naar het Rembrandtplein voor een goed gesprek met Humberto. Onder andere misdaadjournalist John van de Heuvel, minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert en voormalig nieuwslezer Rick Nieman zaten aan tafel.

Zo keken ze met z’n allen naar een vlogfilmpje van Boef waarin hij de blauwe brigade aan het pesten is. Maar echt zuigen weet je wel. Watskeburt: pliesie laat een verdachte ontsnappen, rennen erachteraan, laten hem ontsnappen en Boef filmt het hele tafereel. Zure appel voor de politie natuurlijk, maar helemaal kut als zo’n YouTubegastje er met z’n camera bovenop staat en je begint uit te dagen.

Dat het vrij respectloos is lijkt ons wel duidelijk. Maar daar heeft Rick Nieman nog wel een noot over te kraken. Zo wordt Boef weer even heropgevoed door meneer Nieman (you know, de man die all time nieuwslezerscrush Sacha de Boer heeft gehosseld). Lekker bezig Rick!

Reageer op artikel:
Rick Nieman geeft rapper Boef een verbale pak op de broek in Late Night
Sluiten