Rick & Morty seizoen 4 komt eraan en er is een contract voor 70 afleveringen

Redactie 18 jun 2018 Entertainment

Goed nieuws voor Rick & Morty fans, er lijkt eindelijk progressie te zijn in de show. Ze hebben een ‘go’ gekregen waardoor ze nu hard aan het vierde seizoen werken. Daarnaast zouden ze zekerheid hebben gekregen waardoor er veel sneller gewerkt gaat worden en we 70 afleveringen kunnen verwachten in de nabije toekomst.

Geweldig nieuws. De top serie is gebaseerd op een parodie van Back to the Future waarin vergelijkbare personages de hoofdrollen vertegenwoordigen.

Derde seizoen

Nu is het uitgegroeid tot een van de meest populaire cartoons voor volwassenen. Fans waren angstig dat er helemaal nooit een vierde seizoen zou verschijnen omdat het derde seizoen zo lang op zich liet wachten. Het onderging meerdere vertragingen en werd een aantal keer uitgesteld. Toen het uiteindelijk verscheen waren het maar 10 afleveringen.

Sneller nieuwe afleveringen

Maar met het nieuws dat het nieuwe seizoen al in productie is hoeven fans zich geen zorgen meer te maken. Justin Roiland, de bedenker van Rick & Morty, is zelfverzekerd dat afleveringen een stuk sneller zullen verschijnen wanneer het schrijversteam weer op stoom is gekomen. “We zijn super enthausiast dat voor de eerste keer ooit we weten wat de toekomst gaat brengen, we hebben baanzekerheid.” Daarna ging hij nog wat verder in op de snelheid van het verschijnen van de seizoenen en afleveringen. “We willen dat de afleveringen goed blijven maar we willen ook proberen of we ze iets sneller kunnen brengen.”

Top show

Wij kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen eindelijk daar is, wil je weten waarom? Hier een korte video om je te laten overtuigen hoe tof de show is.

 

Reageer op artikel:
Rick & Morty seizoen 4 komt eraan en er is een contract voor 70 afleveringen
Sluiten