Richarlison neemt een joekel van een tatoeage met Neymar en Ronaldo

Het is helemaal van deze tijd. Voetballers en tatoeages. We kennen allemaal wel de mega leeuw bij Memphis op zijn rug, de tatoeage van Lionel Messi op zijn linkerbeen of de bom bij Brozović in zijn nek. Vanaf vandaag komt daar een imposante tatoeage bij: de reusachtige tatoeage van Richarlison.

De nummer 9 van Brazilië liet niet een klein plakplaatje, maar een joekel van een tatoeage op zijn rug zetten. De permanente inkt liet Richarlison vereeuwigen met een zelfportret van hemzelf, Neymar en Ronaldo Nazário. Daarmee eert hij twee legends in de Braziliaanse voetbalwereld.

Richarlison

Het is jullie vast niet ontgaan dat Brazilië in de kwartfinale tegen Kroatië het strijdtoneel moest verlaten. De Brazilianen verloren met penalty’s van de Kroaten. Ondanks dat beleefde Richarlison een onvergetelijk WK. De spits van Tottenham Hotspur werd geselecteerd door Tite en dat leverde mooie reacties op. De nummer 9 stond gelijk in de basis bij het openingsduel tegen Servië en scoorde twee keer. Zijn tweede WK-goal was er helemaal eentje om nooit meer te vergeten. Een halve omhaal, schitterend.

Richarlison scoorde ook nog in de achtste finales de 3-1 tegen Zuid-Korea. We kunnen dus wel stellen dat die jongen een waanzinnig goed WK heeft gedraaid. Dat heeft hijzelf dus beloont met een mega dikke tatoeage. Check hieronder het resultaat!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pk 🇧🇷/ 🇬🇧/ 🇪🇸 (@__pktattoo)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JEFF GIMENES // Estrategista Digital (@jeff.gimenes)

 

Reageer op artikel:
Richarlison neemt een joekel van een tatoeage met Neymar en Ronaldo
Sluiten