Renault komt met extra veel voordeel op alle voorraadmodellen

Redactie 28 Jun 2019 Entertainment

We zijn altijd op zoek naar buitenkansjes, toch? Mocht je een nieuwe auto wel zien zitten, dan moet je even aandachtig luisteren, want tot en met 30 juni biedt Renault voordeel op alle voorraadmodellen.

Je voordeel kan oplopen tot wel € 3.700,-. Met een beetje doortastendheid blaas jij in juli al in je nieuwe wagen naar je vakantiebestemming. Wat dacht je van die nieuwe Renault CLIO bijvoorbeeld Deze is nu te verkrijgen met € 2.800,- voordeel. Natuurlijk heb je ook de keuze uit allerlei andere modellen zoals de Renault CAPTUR of MÉGANE Estate. Voor iedereen wat wils.

Keuze is reuze

Andere modellen die tot de verbeelding spreken zijn de CLIO Estate, de KADJAR voor de SUV-liefhebbers of de TWINGO als je op zoek bent naar een wat compacter model. De keuze is reuze. Op elk model dat op voorraad is krijg je extra veel voordeel. Het relaxte is dat je niet een kalender hoeft te kopen om de dagen af te tellen naar ontvangst van je nieuwe auto, maar dat je ‘m nog voor de zomervakantie op kunt halen. Wel zo prettig.

Laat die duizenden euro’s voordeel niet uit je handen glippen en ga snel naar voorraad.renault.nl. Maar wel even opletten dat je dit voor 30 juni doet, want daarna is het over met de pret. Graag gedaan hè. Toeter je even als je ‘m binnen hebt?

In samenwerking met Renault

Reageer op artikel:
Renault komt met extra veel voordeel op alle voorraadmodellen
Sluiten