Our House Museum eert Reinier Zonneveld met speciale tentoonstelling en live set

We hebben weer heerlijk nieuws over onze favoriete techno dj. Reinier Zonneveld blijft maar stunten. Nadat hij eerder deze maand al een Guiness World Record vestigde voor de langste elektronische muziek live set, gaat hij nu het Our House Museum overnemen. Er komt een speciale tentoonstelling over Reinier en natuurlijk sluit hij de avond af met een heerlijke live set. Dit wil je niet missen!

Tentoonstelling

Het schitterende Our House Museum wordt omgetoverd tot een meeslepende ervaring die de indrukwekkende reis van Reinier Zonneveld door de elektronische muziekscene viert. Kan wel eens heel dik gaan worden, want Reinier vliegt tegenwoordig de hele wereld over om de pannen van het dak te spelen. Het hoogtepunt van de tentoonstelling is zonder twijfel de speciale live set die Reinier op de openingsavond op 13 september gaat spelen. We weten zeker dat Reinier het Amsterdamse Our House Museum gaat laten trillen op z’n grondvesten. De tentoonstelling loopt van 13 september tot en met 18 september en tickets scoor je hier.

Our House Museum

Het Our House Museum in Amsterdam is hét perfecte decor voor een speciale tentoonstelling over een van de beste dj’s van Hollandse bodem. Our House staat bekend als een absolute must visit voor alle elektronische muziekliefhebbers. Reinier is dan ook zeer te spreken over de samenwerking. ‘Ik vind het geweldig om samen te werken met het Our House Museum en mijn reis door de wereld van elektronische muziek te delen met mijn fans en mede muziekliefhebbers’, aldus Reinier. Snappen we. Wij gaan absoluut een kijkje nemen.

Reinier Zonneveld

We denken dat het een onwijs interessant verhaal gaat worden. De speciale expositie toont een verzameling van aandenken uit zijn carrière en archiefmateriaal, waaronder een aantal van Reiniers kenmerkende studio-apparatuur die een cruciale rol hebben gespeeld bij het vormen van zijn unieke sound. Ben je net zo enthousiast als wij? Koop dan alvast je kaartje, dan ben je er sowieso bij!

Reageer op artikel:
Our House Museum eert Reinier Zonneveld met speciale tentoonstelling en live set
Sluiten