Red Bull Racing rijdt met speciale 007-livery op Silverstone

redactie 11 Jul 2019 Entertainment

De Formule 1 strijkt voor de 1007e keer neer op het circuit van Silverstone en dat moet gevierd worden. Bij Red Bull Racing hebben ze daarom een speciale 007-livery op de auto. Dit is natuurlijk een logische samenwerking aangezien productiehuis EON Production en Red Bull Racing beiden partner zijn met Aston Martin.

Er gingen geruchten dat de 1007e Grand Prix op Silverstone ook wel eens de laatste zou kunnen zijn. Gelukkig is nu duidelijk dat de GP van Groot-Brittannië ook de aankomende vijf jaar op Silverston gehouden wordt. Een Formule 1 kalender zonder Silverstone kan toch eigenlijk niet, zeker niet omdat er bij de GP van Groot-Brittannië toch nog een redelijke kans op een regenrace is.

Films

Bij Red Bull Racing hebben al vaker filmuitingen op de bolide geshinet. Een paar jaar geleden stond Superman op de wagens tijdens de Grand Prix van Monaco en Star Wars pronkte ook eens op de Red Bull wagens. Toen het team nog onder Jaguar reed maakten ze ook reclame voor de film Oceans Twelve. Hopen dat Max geïnspireerd raakt door deze toffe stickers en een lekker weekend neer gaat zetten.

EON Productions and Aston Martin are teaming up to celebrate the 1,007th F1 Grand Prix at Silverstone this weekend. The…

Geplaatst door James Bond 007 op Donderdag 11 juli 2019

Silverstone

De Grand Prix van Groot-Brittannië vindt aankomend weekend plaats op Silverstone. Max Verstappen gaat vast vol zelfvertrouwen naar Engeland na zijn briljante zege tijdens de GP van Oostenrijk. Dit kan wel weer eens een heerlijk raceweekend worden.

Reageer op artikel:
Red Bull Racing rijdt met speciale 007-livery op Silverstone
Sluiten