Deze kaartenrecords van Sergio Ramos zijn aardig indrukwekkend

De Spaanse slager Sergio Ramos is niet vies van een zaagje hier en daar. Menig keer moet het gezicht van zijn directe tegenstander kennis maken met de groene ondergrond. Dat hij daarvoor zo nu en dan een kaartje vangt, lijkt hem niet echt uit te maken. Dat is wel af te lezen aan dit record wat hij ondertussen heeft neergezet. Ramos is namelijk de Madrid-speler met de meeste kaarten op zijn naam. In de hele historie van de club. Verassend is anders. Bravo Sergio!

De 32-jarige Spanjaard heeft is dus geen lieverdje. Verre van dat. Hij is mag zich naast de meest bestrafte speler van Real Madrid, ook nog eens de speler met de meeste kaarten in de hele godganse geschiedenis van La Liga noemen. En in de Champions League. Oja, ook nog in El Classico.

Ruim 200

Afgelopen woensdag mocht Sergio Ramos het met ‘de koninklijke’ afleggen tegen FC Barcelona. Deze wedstrijd kon hij uiteraard niet uitspelen zonder een overtreding te maken en een kaart te ontvangen. Daarmee heeft deze Terminator het indrukwekkende aantal van 200 gele en 24 rode kaarten op zijn naam staan. Dat terwijl hij in heel 2018 geen enkele rode kaart ontvangen heeft. Dat wordt dus compenseren dit jaar.

Hier een greep uit de mooiste momenten van deze badboy. Smullen!

https://www.youtube.com/watch?v=M3htz_gNzpc

 

 

Reageer op artikel:
Deze kaartenrecords van Sergio Ramos zijn aardig indrukwekkend
Sluiten