Real-life John Wick neemt revange na het vermoorden van zijn honden

Redactie 22 jan 2018 Entertainment

Iedereen die wel eens een hond heeft gehad weet dat een van de pijnlijkste dingen die je kan overkomen het overlijden van je trouwe viervoeter is. Als ‘ie dan ook blijkt vermoord, dan word je helemaal woest, vraag dat maar aan meneer Wick. In China was onlangs een vieze dierenbeul actief die zes honden ombracht met giftige dartpijltjes. De eigenaar van de honden nam daarna op gruwelijke wijze wraak door de dader na een achtervolging een gebouw in te rijden.

De eigenaar van de honden hoorde zijn huisdieren piepen. Toen hij snel naar de honden rende zag hij ze verlamd op de grond liggen. In de verte zag hij de dader op een scooter vandoor gaan. De eigenaar bedacht zich geen moment, sprintte naar zijn auto en zette de achtervolging in. Toen hij de kans kreeg beukte hij hondenbeul tegen een pilaar die daarna aan de andere kant van een stenen muur belandde. De man overleed ter plekke. De eigenaar van de honden werd meegenomen door de politie.

John Wick revenge
Foto: Asia Wire

De man heeft nog niet gereageerd op zijn actie. Een van de nabestaanden van de overleden Chinees vond: ‘Ook al waren beide heren fout, de man mag niet het heft in eigen handen nemen.’ De familie van de gearresteerde wraaknemer kwam met een heel opvallende reactie. Volgens hen heeft de bestuurder de pedalen door elkaar gehaald en wilde hij helemaal niet de moordenaar raken met zijn auto. Benieuwd of de rechter dat gaat geloven, maar je kan het natuurlijk altijd proberen.

Camerabeelden bevestigen dat de nu overleden man, de honden van het leven beroofden door middel van giftige dartpijlen. Wat er met de man gebeurt die over John Wick-achtige wraakacties beschikt, is nog niet bekend. Laten we ervan uitgaan dat hij een flinke tijd achter de tralies tegemoet gaat.

 

Reageer op artikel:
Real-life John Wick neemt revange na het vermoorden van zijn honden
Sluiten