Wij gaan helemaal stuk om de nieuwe presentator van Touzani TV

Redactie 7 Aug 2017 Entertainment

Je kent Touzani wel toch? Soufiane Touzani is een voetballer die technisch vaardiger is dan 99% van de profvoetballers, maar hij houdt het straat. Als je hem tegenkomt kun je beter per direct stilstaan en je benen tegen elkaar klemmen, want deze man is in staat om zelfs een pingpongballetje door de trouwring van The Mountain te akka 3000’en.

Natuurlijk lag er een mooie profcarrière voor hem in het verschiet, maar een rugblessure gooide roet in het eten. Hij legde zich daarom toe op straatvoetbal, en hoe. Hij vergaarde wereldwijd roem door trucs aan te leveren voor FIFA Street (2005). EA sprak zijn dank uit door hem als karakter in de game te stoppen.

Inmiddels is Touzani dankzij YouTube uitgegroeid tot een fenomeen. Dankzij zijn achtergrond kent hij ook iedereen en komt hij overal binnen. Hij is zeg maar Harry Vermeegen, maar dan iemand die zelf vaak nog een paar klasse beter is dan de meeste topvoetballers zelf.

Dus geeft hij achteloos panna’s aan Mario Balotelli, speelt ‘ie met Sergio Ramos of chillt ‘ie met Royston Drenthe. Het is allemaal te zien op Touzani TV. Maar sinds kort schuift hij nieuw talent naar voren. Rarko heet de beste man en hij gaat de straat op om voetbal gerelateerde vragen te stellen. Soms loopt hij een Engelstalige gast tegen het lijf, en als dat gebeurt weet je dat het leuk gaat worden.

Hahaha, dit is toch helemaal mooi. Maar ook de video waarin hij mensen vraagt wat men van de exorbitante transfer van Neymar vindt is lachen:

Genieten toch. Sympathiek, bijdehand en ontwapenend grappig. Als deze man in beeld verschijnt beginnen we al instant te grinniken. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering, daarom ging Rarko samen met Touzani even de boel evalueren.

Je volgt Rarko hier via z’n Facebookpagina en anders moet je de page van Touzani ook effe volgen.

Reageer op artikel:
Wij gaan helemaal stuk om de nieuwe presentator van Touzani TV
Sluiten