Mysterieuze rapper Dide scoort zowel op als naast het veld

Begin dit jaar verscheen er plots een nummer op YouTube van ene rapper Dide. Buiten dat het een lekker nummertje bleek te zijn, was er ook nog iets anders aan de hand met de nieuwkomer. De gemaskerde rapper claimt namelijk wel iets heel bijzonders.

Deze Dide zegt namelijk een voetballer te zijn. En niet zomaar eentje, hij zou zogenaamd in de Engelse Premier League spelen. Je weet wel, de sterkste competitie ter wereld, waar miljarden aan televisiegelden wordt uitgekeerd. Het is makkelijk te stellen dat elke speler die hier speelt zich miljonair mag noemen. Serieuze business dus. Tussen het voetballen door dropt deze rapper hit na hit, en heeft recentelijk zelfs een heus album uitgebracht onder de naam WHO IS DIDE?. Ja, dat vragen wij ons nu eigenlijk ook wel af.

Geheime Premier League voetballer Dide

Buiten het maken van goede muziek, zou deze Dide dus ook nog een aardig balletje kunnen trappen. Maar wie is deze ballieman dan? Dat weet vooralsnog niemand. De rapper verhult zijn identiteit door gemaskerd in zijn videoclips te komen, en wil ook niet aangeven voor welke club die speelt. Hij gaf recentelijk zijn eerste interview ooit tegenover het Engelse Sky Sports, waarin hij aangeeft dat hij zijn identiteit verborgen houdt om reacties op hem of zijn teamgenoten te voorkomen. ‘Bij elke wedstrijd krijgen we wel kritiek. Of we nu winnen of verliezen, goed of slecht spelen. Het maakt allemaal niet uit. En iets van buiten de velden kan alleen maar voor meer kritiek zorgen’, geeft de mysterieuze muzikant aan. Zit ergens wel wat in. 

Reacties

Maar het internet zou het internet niet zijn, als er toch een hoop mensen proberen achter de ware identiteit van Dide te komen. Zo claimen een hele boel mensen dat de rapper voetballer Eddie Nketiah van Arsenal zou moeten zijn. Ook teamgenoot Bukayo Saka wordt veelvuldig verdacht, ook doet de naam van Alex Iwobi (toevallig ook iemand met een Arsenal verleden) flink de rondte. Hoewel hij steevast gehuld is in zijn flamboyante Gucci pak met bloemenmasker, denken sommige mensen dus echt te weten wie hij is. En misschien blijft het niet voor altijd een mysterie, want de rapper geeft in het interview met Sky Sports aan dat hij eraan denkt om zijn identiteit uit de doeken te doen, ‘Misschien onthul ik mijn identiteit in de toekomst wel, wie weet’. Voor nu blijft het nog even gissen, op het internet zien we in ieder geval veel suggesties voorbij komen. Sommige zijn stellig, andere hilarisch.

 

Reageer op artikel:
Mysterieuze rapper Dide scoort zowel op als naast het veld
Sluiten