Britse vrouw wil haar drol verbergen tijdens een date maar komt vast te zitten in het raamkozijn

Redactie 6 Sep 2017 Entertainment

Daten kan soms best ongemakkelijk zijn. Maar sommige mensen maken het zelf vooral ongemakkelijk. Heel ongemakkelijk. Ongekend ongemakkelijk. Waar the fuck was deze vrouw mee bezig?

Liam Smith, dacht de buit binnen te hebben toen de vrouw na het etentje met hem mee naar huis was gegaan. Helaas voor hem liep dit totaal anders dan hij had verwacht. Toen de vrouw naar de plee moest om haar grote boodschap te doen lukte het haar niet om haar drol door te spoelen. Dus wat deed mevrouw? Ze bedacht dat het wel een goed idee was om de drol uit het raam te gooien. Door de paar wijntjes was ze echter niet meer zo scherp, waardoor haar vlaai niet in de tuin, maar in de spleet tussen twee ramen in belandde. Maar ja, wat doe je dan?

Met het schaamrood op de kaken vertelde ze haar date wat er was gebeurd. Liam is de vervelendste niet, dus samen bedachten ze een oplossing hoe ze de poep weg konden halen. Ze probeerde via het raam haar eigen keutel te pakken, maar ook dit was geen succes. Tijdens haar poging om toch nog iets goeds te doen deze avond, kwam ze vast te zitten tussen de twee ramen.

FHM Rampdate

Niet een beetje vast. Maar echt muurvast. De jongen moest vervolgens de brandweer bellen om haar uit de gênante situatie te bevrijden. De brandweermannen zullen hun lach hebben moeten inhouden toen zij het raam kapot moesten slaan om de vrouw te redden.

Via een crowdfundingsactie probeert Liam Smith nu geld bij elkaar te verzamelen om een nieuw raam te kopen. Binnen 24 uur was er al 1.200 pond opgehaald, veel meer dan de kosten van een nieuw raam dus. Uiteindelijk heeft de rampzalige date naast een goed verhaal, ook nog iets opgeleverd.

Nobel als het stel is, hebben ze het geld dat over is aan twee goeden doelen gedoneerd. Frappant genoeg gaat het geld naar een organisatie die brandweerlieden helpt en een organisatie die voor toiletten zorgt in ontwikkelingslanden. Maar wat jij natuurlijk wil weten: is er nog wat voortgekomen uit die date? Jazeker! De twee vonden het zo gezellig dat ze op een tweede date zijn geweest. De vrienden van de tortelduifjes in spe hebben in elk geval al genoeg ammo voor op de eventuele bruiloft.

FHM Rampdate

 

Bron/foto’s: Unilad

Reageer op artikel:
Britse vrouw wil haar drol verbergen tijdens een date maar komt vast te zitten in het raamkozijn
Sluiten