Rammstein werkt na 10 jaar eindelijk weer aan een nieuw album

Redactie 18 apr 2018 Entertainment

Groots nieuws voor alle metalfans. De Duitse tanzmetallband Rammstein is eindelijk weer aan het werk om een nieuw album zu fabrizieren. Ze staan bekend om hun nogal controversiële videoclips en teksten. Zo kan de videoclip van het nummer ‘Pussy’ alleen op pornowebsites gekeken worden.

Sehr schön nieuws dus van onze oosterburen. Het was al jaren stil en dat is meestal slecht nieuws bij bands. De geruchten gingen dan ook vaker in de rondte dat de Duitse knakkers het licht gingen doven. Wel bleven ze touren en stonden ze op vele festivals. Ook bracht de band in 2011 het Greatest Hits album uit, maar dat is ook niet iets waar fans op zitten te wachten. Juist, we willen nieuw materiaal zien.

Oordje

Wij denken dat het nog wel even zal duren voordat het nieuwe album eraan komt. De bandleden hebben allemaal hun eigen tempo als ze in de studio zitten en aan een nieuw album werken. Vaak zoeken ze dan een mooi oordje op ergens in het buitenland en doen ze allemaal hun ding. Dat is al jaren het lastige aan Rammstein. Tussen elkaar is het helemaal top, maar als het op muziek maken komt, verschillen ze nogal.

Wij zijn niet alleen nieuwsgierig naar de nummers van de zogenaamde tanzmetallband, maar ook naar de videoclips. De heren weten vaak nogal de grens op te zoeken en dat vinden we natuurlijk tof. Een beetje provoceren mag toch?

Reageer op artikel:
Rammstein werkt na 10 jaar eindelijk weer aan een nieuw album
Sluiten