Race-drones: ideaal speelgoed voor zomerhobby

Redactie 10 apr 2017 Machines

Drones zijn langzaamaan de wereld aan het overnemen. Vooral de race-drone is aan populairiteit aan het winnen. Race-drones zijn de snelste drones die die er zijn, waardoor ze steeds vaker als speelgoed worden gebruikt.

Er worden over de hele wereld al wedstrijden gehouden om uit te maken wie de snelste is en er is zelfs al een WK voor de professionals. De race-drones kunnen 100 km/h, voor de echte adrenaline-junkies. Er zit een camera in die rechtstreeks verbonden is met je smartphone of je FPV-bril. Zo krijg je als een echte piloot het zicht vanuit de lucht mee. Het is een relatief makkelijke hobby maar uitdagend om goed te worden. Ideaal voor in de zomer, zeker nu de apparaten steeds goedkoper worden verkocht.

fhm-drone

Zo kun je voor 149 euro een Husban X4 FPV Drone aanschaffen. Deze is in staat om loopings te maken en vliegt met 50 kilometer per uur. Voor 199 euro heb je een Reely Racecopter X250 Race Drone. Deze is in staat om door het luchtruim te vliegen met een snelheid van 70 kilometer per uur. Wil je echt alle concurrentie ver achter je laten? Dan is het misschien handig om gelijk de Walkera F210 Race Drone aan te schaffen. Met zijn 110 kilometer per uur een regelrechte straaljager, maar bij stilstand is ook nog eens een mooi ontwerp om te zien.

 

Reageer op artikel:
Race-drones: ideaal speelgoed voor zomerhobby
Sluiten