Tatjana razendpopulair onder de Quote 500-lieden (en da’s logisch)

Dames en heren het is weer zo ver. Hét financiële lijstje van ons land is weer uit: de Quote 500. Oftewel: de rijkste mensen van Nederland, gebundeld in een boekje. Als je alle vermogens van deze rijkste Nederlanders bij elkaar op zou tellen, krijg je geheid een hartaanval. En een ding is altijd zeker. Een rijke vent trekt mooie dames aan. Of is dit juist andersom?

Mooie vrouwen

We weten dit allemaal. Als je over een belachelijk groot vermogen beschikt heb je naar alle waarschijnlijkheid ook een mooie vrouw aan je arm. Je moet natuurlijk ook wel, want op al die rijkelui gala’s en jachtfeestjes moet de spotlight op jou schijnen. Het maakt niet uit als Bernard van Zanten de Croy, tien keer zoveel geld heeft: als jij de mooiste vrouw aan je arm hebt lopen, ben jij de onbetwiste winnaar. Hoe je het nou wendt of keert, elke man droomt er toch om met het mooiste meisje van de klas thuis te komen. Natuurlijk zijn er heel veel manieren om dit voor elkaar te krijgen, want in ons hoofd zijn wij natuurlijk allemaal de ultieme Don Juan. Maar een ding kunnen wij jou wel verklappen, met een dikke bankrekening en een succesvolle carrière gaat het al ietsje gemakkelijker.

Tatjana is de populairste vrouw onder de Quote500 baronnen

Wie had er geen crush op de ondeugende en beeldschone Kees uit de klassieke Nederlandse serie Flodder. Buurman wat doet u nu? Een scene die elke man kan dromen en die op ons netvlies gebrand staat. De ondeugende Kees werd natuurlijk gespeeld door de altijd sexy Tatjana Simic. Die nu op haar 56e levensjaar nog steeds tot de mooiste meisje van de klas kan worden gerekend. Een droomvrouw die ook bij de Quote 500 baronnen niet weg te denken was. Onze Tatjana had namelijk relaties met maar liefst drie verschillende mannen uit de prestigieuze lijst. Ronny Rosenbaum, Marcel Boekhoorn en huidige man Lex van Hessen zijn de gelukkigen. Wij snappen het wel hoor, want zeg nou zelf: drie Ferrari’s zijn leuk, één Tatjana is nog veel leuker.

Marcel Boekhoorn

Een van de gelukkige mannen was dus Marcel Boekhoorn. Deze ondernemer en investeerder maakte zijn fortuin met de aan- en verkoop van Telfort. Ook is hij de eigenaar van Ouwehands Dierenpark en kocht hij in 2018 de noodlijdende winkelketen Hema. Tatjana viel ook voor de charmes van deze topondernemer. De romance was geen lang leven beschoren, want de verkering ging na 6 maanden alweer uit. Inmiddels is hij na een liefde met zangeres Hind uitgekomen bij het zusje van Yolanthe: Rebecca Cabau. Binnenkort gaan ze gezellig samenwonen in een luxueus onderkomen in Amsterdam.
Plekje in Quote 500: #10
Geschat vermogen: 2 miljard

Ronny Rosenbaum

Ronny heeft zijn geld net als vele anderen verdiend met vastgoed. Yep, in stenen zit nog altijd de money. Ron weet dit maar al te goed en wist ook het hartje van Tatjana te veroveren. De relatie liep uiteindelijk wel stuk. Als we Tatjana moeten geloven is Ronny niet zo spectaculair in het leven en blijkt hij ‘geen ziel te hebben’. Zal Ronny een worst wezen met zo’n vermogen op de bank.
Plekje in Quote 500: #18
Geschat vermogen: 1,6 miljard 

Lex van Hessen

Over worsten gesproken. Lex van Hessen (interview) verdient hier zijn geld mee. De beste man heeft namelijk een bedrijf dat natuurdarmen maakt van schapen, varkens en koeien. Een business waar hij ‘stinkend’ rijk mee werd. Hij verkocht na 40 jaar zijn bedrijf met als eindresultaat dus een gigantisch bedrag op de bankrekening. Ook wist hij de liefelijke Tatjana te veroveren. De twee wonen nu samen in het machtige Monaco. De leven!
Plekje in Quote 500: #200
Geschat vermogen: 210 miljoen

Tatjana is bij deze dan ook verkozen tot populairste vrouw onder de Quote 500 baronnen. Zoals je ziet gaat Tatjana er dus elke keer op achteruit. Kunnen de nare opmerkingen over golddigger dit en dat ook weer de prullenbak in.Ben jij nou benieuwd naar het totale vermogen van deze mannen en naar de gehele Quote 500-lijst? Meer info vind je bij onze vrienden van Quote.

Reageer op artikel:
Tatjana razendpopulair onder de Quote 500-lieden (en da’s logisch)
Sluiten