Het bewogen leven van Promes gaan we zien in serie op Netflix

Het duurt nog even, maar er komt een spannende serie aan over het leven van Quincy Promes. Horizon Film en Lusus slaan de handen ineen om de serie genaamd Quincy: Leven als een baller te gaan maken. 

We hebben de afgelopen tijd veel voorbij horen komen over het vermeende leven van de voetballer. Deze serie zal dan ook gebaseerd zijn op diepgaand onderzoek en de feiten die de afgelopen jaren naar buiten zijn gekomen. We zullen in de serie de verschillende fases van zijn leven gaan zien melden Horizon Film en Lusus.

De afleveringen zullen zeker niet alleen bestaan uit dit aspect. We zullen namelijk ook fictieve elementen voorbij gaan zien komen, die de serie net een tikkeltje spannender zullen gaan maken. Want eerlijk is eerlijk, daar kijken we natuurlijk ook een beetje voor. We mogen volgens de makers zelfs verwachten dat de combinatie van fictie en feiten hetzelfde zou zijn zoals bij Mocro Maffia en Undercover.

Helaas zullen we nog even geduld moeten hebben voordat we de serie kunnen gaan bingewatchen op Netflix. De opnames beginnen pas begin volgend jaar.

Quincy Promes

Promes is een 32-jarige Nederlandse voetballer die voor heel wat clubs heeft gespeeld. Natuurlijk hebben we hem kunnen zien tijdens de wedstrijden voor het Nederlands Eftlal. Maar ook heeft Promes deel uitgemaakt van de teams: FC Twente, Go Ahead Eagles, Spartak Moskou, Sevilla en tot 2021 speelde hij voor Ajax.

Strafbare feiten 

Er zijn meerdere zaken geweest tegen de bekende voetballer. Zo heeft hij in juli 2020 zijn neef neergestoken na een ruzie over een gestolen ketting. Hiervoor werd toen al twee jaar geëist door het OM, dit werd uiteindelijk achttien maanden.

Dit is niet de enige keer dat Promes in aanraking is gekomen met justitie, want zijn veroordeling heeft hij te danken aan een betrokkenheid bij grootschalig cocaïnehandel in 2020. Hiervoor is hij een aantal weken geleden dan ook voor veroordeeld. Het is geen malse veroordeling geworden, want Promes verdwijnt zes jaar de gevangenis in.

 

Reageer op artikel:
Het bewogen leven van Promes gaan we zien in serie op Netflix
Sluiten