Dit zijn de kanshebbers op de FIFA Puskás Award

redactie 4 Sep 2019 Entertainment

Elk jaar worden er opnieuw bizar vette doelpunten gescoord. Denk nog eens terug aan de omhaal van 30 meter door de enige echte Zlatan of de scorpion kick van Olivier Giroud. Ongelooflijk mooie goals die je maar eens in je leven maakt. Ook dit jaar strijden er weer drie deelnemers om de FIFA Puskás Award. Lionel Messi, Juan Fernando Quintero en Dániel Zsóri zijn dit jaar de gelukkige drie.  

Dit afgelopen jaar kenden wij weer een fantastisch voetbaljaar en bij een fantastisch voetbaljaar horen natuurlijk ook fenomenale doelpunten. Al deze doelpunten zijn kritisch geanalyseerd en bekeken. Hier wordt een selectie van gemaakt en uiteindelijk houden wij drie deelnemers over voor doelpunt van het jaar. Tijdens de jaarlijkse FIFA Football Awards op 23 september, maken zij bekend wie de gelukkige winnaar is van de FIFA Puskás Award.

De eindbazen

Dit jaar zijn er weer drie nieuwe eindbazen die aanspraak maken op de prijs. Wie wordt de opvolger van Mohammed Salah, die vorig jaar een tikkeltje dubieus won. Ja, het was een prima goal, maar jezus het was ook geen omhaal van 30 meter zullen we maar zeggen. Nu is er ook maar één Zlatan en dat weten wij maar als te goed. Wel kan ik alvast 1 ding verklappen deze nominaties zijn allemaal stuk voor stuk schitterende treffers. Maar het blijft een competitie en dus kan er maar één persoon zich kronen met het mooiste doelpunt van het jaar.

De beauties

Mocht je de beelden hebben gemist, wees dan niet getreurd. Hier zijn de drie genomineerden even keurig op een rijtje:

Lionel Messi ( FC Barcelona) vs Betis

Juan Fernando Quintero (River Plate) vs Racing Club

Dániel Zsóri (Debreceni VSC) vs Ferencváros

Reageer op artikel:
Dit zijn de kanshebbers op de FIFA Puskás Award
Sluiten