Puike spin-offserie The Penguin is een genot voor elke Batman-fan

Wij zitten al een tijdje in spanning te wachten, maar na de teaser kunnen we écht niet meer wachten op de serie. The Penguin, een spin-offserie van de geweldige Batman-film uit 2022 is dit najaar te aanschouwen en ziet er veelbelovend uit.

We wisten al dat de serie eraan zat te komen, maar de eerste beelden doen verlangen naar meer. Met Colin Farrell in de hoofdrol als Oswald ‘’Oz’’ Cobblepot / Penguin is het een genot om naar te kijken.

Het verhaal

Na de succesvolle Batman-film waarin we The Penguin ook al zagen, gaan we nu verder op avontuur met de schurk. In deze serie zien we Oswald na de gebeurtenissen van de Batman-film. We krijgen te zien hoe de superschurk aan de macht komt van de criminele onderwereld van Gotham City. In de teaser is Penguin aan het praten over maffiabaas Rex Calabrese en vertelt hij hoe Rex ‘mensen hielp’. Daarnaast spreekt Oswald over dat de dood van Rex werd betreurd door zijn gemeenschap.

Cast

Colin Farrell zal dus weer de rol van Penguin vertolken. Farrell is een succesvolle acteur die onder andere een Golden Globe award won voor zijn in rol in de komedie In Bruges. Verder bestaat de cast uit onder meer Cristian Milioti, die de rol van Sofia Falcone op zich neemt en Clancy Brown, die Salvatore Maroni speelt. De regie is in handen van Craig Zobel en Helen Shaver, maar de show is gemaakt door showrunner Lauren LeFranc.

De fans van het DC-Universe moeten nog even geduld hebben als ze deze serie willen bewonderen. De achtdelige-serie wordt pas eind 2024 verwacht. Eigenlijk zou de release al veel eerder hebben moeten plaatsvinden, maar door de stakingen in Hollywood werd de productie uitgesteld. De serie zal op HBO Max te zien zijn. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de release van The Penguin!

Reageer op artikel:
Puike spin-offserie The Penguin is een genot voor elke Batman-fan
Sluiten