PSG fans doen epische sfeeractie met levensgrote Goku

Redactie 2 mrt 2018 Entertainment

Blijkbaar zijn de fans van Paris Saint Germain ook fan van Dragon Ball Z. Afgelopen week kwam hij de club supporten met de wedstrijd tegen Olympique Marseille. Met succes, want er werd met 3-0 gewonnen. De PSG fans gingen door het door dolle heen toen de mega grote Goku kwam opdagen, ook op twitter gingen fans geheel los na het spotten van het machtige personage. 

Een mooie geplande actie door de fans van Paris Saint Germain, zij kwamen met een sfeeractie aanzetten waarop het personage Goku met clublogo te zien was. Hoewel de beeltenis zelf als immens gedetailleerd en mooi was, zat er een diepere betekenis achter.

Na de 3-0 winst op Marseille, liep Paris Saint-Germain 14 punten uit op de nummer 2 in de Ligue 1. Hierdoor zijn ze meer dan goed op weg voor hun zevende landstitel. Mag jij raden hoeveel Dragon Balls er in het anime universum bivakkeren. Precies, zeven stuks. In het publiek waren zes Dragon Balls te zien symboliserend voor de zes landtitels die PSG al heeft. Ze zijn opzoek naar de zevende Dragon Ball; de nieuwe landstitel.

Ook op Twitter was men enthousiast. Zie hieronder een aantal van de tweets:

Foto: twitter Sayid Saleh

Reageer op artikel:
PSG fans doen epische sfeeractie met levensgrote Goku
Sluiten