Prop Hunt is de leukste modus in Call of Duty Modern Warfare Remastered

Redactie 8 jul 2017 Entertainment

Wie aan Call of Duty denkt, denkt waarschijnlijk aan snelle actie in speelmodi als Team Deathmatch, Domination en Kill Confirmed. Of misschien wel aan Sabotage als je een wat meer fanatiekere speler bent. Voor elke modus is iets te zeggen. Als je echter in het bezit bent van Call of Duty Modern Warfare Remastered, dan is er momenteel eigenlijk maar één modus die telt: Prop Hunt.

Het is niet de eerste keer dat de Prop Hunt-modus beschikbaar is. Na een tijdje weg te zijn geweest, is de modus nu tot en met 1 augustus terug. Prop Hunt is het ultieme verstoppertje. Je hebt een team jagers en een team dat zich moet verstoppen. Het laatste team bestaat overigens niet uit soldaten, maar uit een stelletje voorwerpen. Als voorwerp heb je aan het begin van elk potje een twintigtal seconden om je te verstoppen, waarna het aan de jagers is om uit te zoeken waar je bent zodat ze je kunnen uitschakelen.

Het is een modus waarin er ruimte is voor enorm veel lol en spanning. Soms kies je er voor om als autoband op een plekje te gaan liggen in de hoop dat je niet opvalt. Andere keren ga je als verfblik van positie naar positie om zo niet op te vallen. Dat terwijl het team van jagers als een idioot kogels door de ruimte laat vliegen, want wellicht treffen ze toevallig iemand.

Verstoppertje is er niks bij en elk potje is weer een avontuur. Natuurlijk, er zijn plekken die voor de hand liggen, maar als je een beetje slim bent, dan kun je je verschuilen op plekken waar ze je nooit zullen vinden.

Prop Hunt is echt een ideale modus om er zo nu en dan bij te pakken en biedt lol zoals je dat niet vaak meemaakt. Het zorgt er voor dat het los aanschaffen van Call of Duty Modern Warfare Remastered net wat interessanter is.

Reageer op artikel:
Prop Hunt is de leukste modus in Call of Duty Modern Warfare Remastered
Sluiten