Professor legt uit hoe jij de ideale vrouw vindt

Redactie 1 feb 2017 Entertainment

Wie kent het niet: je zit in de kroeg en er komt een leuke dame voorbij. Je verdraait je nek als ze langsloopt en je bestelt meteen wat te drinken voor haar. Ze komt bij je zitten en jullie raken aan de praat. Aan het einde van de avond wisselen jullie nummers uit en van het een komt het ander, een maand later heb je opeens een relatie. Dan begint het, langzaam maar zeker kom je erachter dat je vriendin gek is.

Dat is logisch want voor ons mannen zijn alle vrouwen een beetje gek en onbegrijpelijk. Maar je hebt er een aantal tussen lopen die rijp voor het gesticht blijken. Dit moet je zoveel mogelijk voorkomen, je wilt immers niet oud worden met een vrouw die het niet op een rijtje heeft. Het is de bedoeling dat je een vrouw vindt die mooi is, maar ook niet al te gek. Moeilijke opgave natuurlijk en daarom legt deze professor het jullie uit via een informatief college waarin hij The Universal Hot vs Crazy Matrix uitlegt.

Komt er nu een vriend naar je toe die beweert dat zijn vriendin echt gigantisch knap en juist super chill en gezellig is? Trap er niet in jongens, sprookjes bestaan niet.

Reageer op artikel:
Professor legt uit hoe jij de ideale vrouw vindt
Sluiten