Breng je vakantie door op een privé eiland voor minder dan €10 per dag

redactie 24 Jun 2019 Entertainment

Vakantie is heerlijk, daar werken we natuurlijk het hele jaar voor. Het enige nadeel is dat het altijd een flinke hap uit je rekening neemt. Zonde, maar we hebben het ervoor over. Maar wat als we zouden zeggen dat je voor een prikkie je vrije dagen op een privé eiland kan doorbrengen. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Een privé eiland klinkt natuurlijk als iets voor de rijkste der aarde, maar niets is minder waar. Dit tien-persoonshuis is gelegen op Lumot Lake in de Filipijnen en is te huur voor de spotprijs van £8.64 per persoon per nacht. Dan hou je tenminste genoegen centen over voor een hapje en een drankje of twintig.

Privé eiland

Dus nodig je vijf beste vrienden uit en maak je klaar voor een legendarische vakantie. Over geluidsoverlast hoef je je geen zorgen te maken, want buren die zijn in de verste verte niet te bekennen. Het huis mag er dan niet per se uitzien als een riante villa in Beverly Hills, maar dat mag je ook niet verwachten voor de prijs. ’t Heeft in ieder geval alles wat je nodig hebt. Zelfs een bad en een BBQ. Wat wil je nog meer? Deze zomer is ‘ie al aardig volgeboekt, maar wie weet ben je er voor de volgende optijd bij.

Foto’s: Airbnb

 

Reageer op artikel:
Breng je vakantie door op een privé eiland voor minder dan €10 per dag
Sluiten