Prijsvechter Norwegian Air gaat spotgoedkoop vliegen van Schiphol naar New York

Redactie 14 dec 2017 Entertainment

Door de vele prijsvechters wordt de monopoliepositie van de luchtvaartreuzen steeds moeilijker. Geen probleem, want wij zijn de lachende derde met vliegtickets voor een prikkie. Eerder zagen we al dat Wow Air met cheap ass vluchten naar New York kwam vanaf Londen. Nu krijgen wij hetzelfde geluk als de Britten, wanneer Norwegian Air vanaf de Polderbaan gaat opstijgen en koers zet richting de Big Apple.

De Noorse prijsvechter maakt bekend dat het vanaf volgend jaar mei vier keer per week op en neer gaat vliegen naar New York vanuit Amsterdam. Voor de goedkope stoeltjes aanbieder zullen het de eerste vluchten worden die vanuit Schiphol opstijgen naar de Verenigde Staten. Onze eigen Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, die vriendjes is met Air France, zal daarmee een flinke kluif aan concurrentiestrijd krijgen op de transatlantische vluchten.

De Aldi’s en Lidl’s van de vliegmaatschappijen maken steeds vaker uitstapjes naar langere vluchten en vliegen niet meer alleen naar de Europese vakantiebestemmingen als Rome, Berlijn en Parijs. Dikke prima, want een enkeltje naar de wokenkrabberstad zou volgens Norwegian Air nog geen 200 euro gaan kosten. Dien zo snel mogelijk je meivakantie in, want het voorjaar is de perfecte tijd van het jaar om rond te wandelen in Central Park, dim sum te eten in Chinatown of de creditcard te plunderen op Times Square.

Met deze foto’s kom je alvast in de stemming voor een tripje naar New York

Nu.nl

Reageer op artikel:
Prijsvechter Norwegian Air gaat spotgoedkoop vliegen van Schiphol naar New York
Sluiten