Presentatoren en BN’ers gedropt in Schotse natuur in nieuwe programma ‘Verdwaald’

Redactie 6 mrt 2018 Entertainment

Het kneiterspannende seizoen Expeditie Robinson is inmiddels alweer ’n tijdje afgelopen. Maar niet getreurd, deze week start er namelijk ’n nieuw programma in de natuur met niemand minder dan presentatoren JayJay Boske, Niels Oosthoek, Rijk Hofman én Iris Enthoven. Zij worden samen met ’n aantal bekende Nederlanders in de ruwste natuur gedropt en laten hun avontuurlijke kant zien in het programma ‘Verdwaald’ dat vanaf woensdag 7 maart te zien is op het YouTube-kanaal Concentrate BOLD. Kijken dus!

In het programma laten twee teams zich afzetten in de bikkelharde natuur ergens in Europa. Met amper middelen bij de hand strijden zij op de snelste terugkeer naar de bewoonde wereld. Het duo wat als eerste de ‘final destination’ behaald, wint de strijd.

Dus heb je altijd al ’s willen zien hoe onder andere Tony Junior, Kelvin Boerma, Sophie Milzink, Kaj Gorgels én Kaj van der Voort zich samen met één van de Concentrate BOLD-presentatoren door de barre natuur van ’t ijskoude Schotland of Duitsland heen vechten, check dan aanstaande woensdag ‘t YouTube-kanaal van Concentrate Bold om 17.30 uur.

Reageer op artikel:
Presentatoren en BN’ers gedropt in Schotse natuur in nieuwe programma ‘Verdwaald’
Sluiten