Prequel The King’s Man komt met een knalharde nieuwe trailer

redactie 30 Sep 2019 Entertainment

Hoppa! Het is tijd voor de derde film in de geliefde Kingsman reeks. De trilogie is hiermee een feit, maar ditmaal zal de film wel een geheel nieuwe richting inslaan met een nieuwe cast. De nieuwe trailer van The King’s Man belooft in ieder geval erg veel goeds. Manners Maketh Man!

Back to the start

Zoals je in de titel al kon lezen is de derde film een prequel. We gaan dus terug in de tijd en zullen het zonder Eggsy (Taron Egerton) en Harry (Colin Firth) moeten doen. De film speelt zich af in de tijd van de Eerste Wereldoorlog en zal zich focussen op het ontstaan van de Kingsman.

Killer cast

De film wordt opnieuw geregisseerd door Matthew Vaughn. Maar niet alleen de regie is in goede handen. Ja, het is jammer dat we Taron en Colin missen, maar dit wordt dik gecompenseerd. Niemand minder dan Ralph Fiennes (Schindler’s List, Harry Potter), Matthew Goode (Watchmen, The Imitation Game), Charles Dance (Game Of Thrones) en Djimon Hounsou (Gladiator, Guardians Of The Galaxy) spelen een rol. Een hele dikke sterrencast dus!

De trailer

De film heeft te maken met echte wereldgebeurtenissen, zoals de Eerste Wereldoorlog en de gebeurtenissen rondom Raspoetin. Al om al lijkt het een meer serieuzere en duistere film te zijn dan zijn voorgangers. Wel zullen de actiescenes, humor en soundtrack ongetwijfeld hetzelfde blijven. In de trailer zijn vele explosies en epische zwaardvechten te zien. Gewoon lekker veel actie dus. Laat die film maar komen, wij zijn er helemaal klaar voor. The King’s Man is vanaf 14 februari 2020 in de bioscoop.

Reageer op artikel:
Prequel The King’s Man komt met een knalharde nieuwe trailer
Sluiten