Prachtig stukje natuuruitzicht vanuit Canadees Rock House

Redactie 1 nov 2018 Entertainment

Ontwikkeld en vernoemd naar het zandsteen waarop het gebouwd is, is deze 750 vierkante meter grote hut gelegen in de Carraig Ridge. Daarbij is het gelijk een primeur doordat het eerste huis is dat in de omgeving wordt gebouwd. Dit betekent dat je naast een aantal waanzinnige voorzieningen en een top class ontworpen optrekje, kunt genieten van volledige privacy in deze wilderniscabine.

Genaamd het Rock House, werd het project bedacht en gebouwd door de bekroonde architect James Cutler van Cutler Anderson Architects. Dat is nog maar het begin, want het bungalow-stijl huis beschikt over een volledige kelder en is bijna volledig gehuld in glas. Daardoor heeft de luxe hut in de bergen in een prachtig panoramisch uitzicht op de wilde bergen.

Als dat je daar niet warm van loopt is er nog een toasty open haard om warm te blijven tijdens die ijzige koude Canadese winter. Het brute huis werd is mooi op tijd afgerond voor het nieuwe jaar en staat te koop. Dus zie je een enorme erfenis in aantocht zijn en ben je een echte outdoor freak voor de Canadese wildernis? Want je moet wel even koele 2,52 miljoen euro ophoesten. Tot het moment dat onze financiële situatie toereikend is om dit op de kop te tikken, zoeken wij het wel even bij Outdoorspecialist Outdoorextreme.nl.

Foto’s: Charles Real Estate

Reageer op artikel:
Prachtig stukje natuuruitzicht vanuit Canadees Rock House
Sluiten