Powerball-winnaar viert zijn miljoenenprijs met 10 hoeren en sterft aan een overdosis coke

Het is je vast niet ontgaan dat vorige week de Powerball Jackpot eindelijk is gevallen. Drie winnaars mochten de enorme prijzenpot van 1,5 miljard dollar verdelen. Dat betekent dat de drie geluksvogels allemaal, na belasting, ongeveer 300 miljoen euro mochten bijschrijven. Helaas kon één van de winnaars niet al te lang genieten van dit astronomische bedrag, want hij legde het lootje nadat hij een berg coke had weg gesnoven op zijn eigen feestje.

De 32-jarige James Hugston was gewoon een doorsnee Amerikaan die samen met zijn vriendin in een klein tweekamerappartementje woonde, maar alles veranderde toen hij de jackpot won. Omdat het twee manden kan duren voordat het geld op zijn rekening staat sloot hij een enorme lening af zodat hij meteen een dik huis kon kopen. Volgens een goede vriend draaide de kersverse multimiljonair helemaal door, dumpte hij zijn vriendin en kocht hij een paar kilo coke. Hij nodigde al zijn vrienden uit in zijn nieuwe villa en bestelde ook nog even tien hoeren. Helaas was dit ook het enige feestje dat hij kon geven, want hij legde die avond met een witte snor tussen de benen van een hoer het loodje.

Volgens velen klopt er weinig van het verhaal, maar mocht het wel waar zijn dan is nu de moeder van James 300 miljoen rijker. Zij is namelijk het enige nog levende familielid van Hugston. Het is te hopen dat zij wat langer van het geld kan genieten.

Reageer op artikel:
Powerball-winnaar viert zijn miljoenenprijs met 10 hoeren en sterft aan een overdosis coke
Sluiten