Rapper Post Malone belooft fans nieuw album

redactie 27 Aug 2019 Entertainment

Geweldig nieuws voor de fans van Post Malone. De Amerikaanse rapper, wiens echte naam Austin Richard Post is, komt binnenkort met nieuwe muziek. Dit maakte hij bekend via Twitter.

Op Twitter laat Posty weten dat hij op 6 September zijn nieuwe album, met waarschijnlijk de naam Hollywood’s Bleeding gaat uitbrengen. Na zijn debuut album Stoney en zijn zeer succesvolle vervolg album Beerbongs and Bentley’s wordt dit zijn derde studio-album. De rapper keerde dit afgelopen jaar al terug met de twee nieuwe singles wow en goodbyes (feat. Young Thug). Nu is het duidelijk dat deze twee singles afkomstig zijn van een heel nieuw album.

On fire

Met pas twee albums achter zijn naam, kan Post Malone zeggen dat hij opvallend veel hits op zijn naam heeft staan. Hits als Rockstar (1,6 miljard streams), Better Now (1 miljard streams) en Psycho (910 miljoen streams) zijn stuk voor stuk big ass successen. Daarnaast reist de rapper ook de hele wereld af en is hij te zien op de grootste festivals. Zo stond hij vorige week nog op Pukkelpop in België en was hij onder andere ook te zien op Sziget in Hongarije dit jaar. Afgelopen zaterdag blies hij ook nog eens het dak er af op het Reading Festival. In het verleden was Posty ook te zien op het Nederlandse festival Woo Hah!

View this post on Instagram

A post shared by @postmalone on

View this post on Instagram

A post shared by @postmalone on

Tour

De rapper is zoals je ziet dol op touren. Met het nieuwe album in het vooruitzicht is de kans dan ook zeer aanwezig dat Posty binnenkort een uitstapje naar Nederland gaat maken. De datum 6 september staat bij ons in de agenda en wij wachten vol verwachting af op het nieuwe album. Voor nu zullen we het nog even moeten volhouden, met de al bekende hits.

Reageer op artikel:
Rapper Post Malone belooft fans nieuw album
Sluiten