Check deze ultradikke Porsche Panamera van La Fuente

redactie 12 sep 2018 Machines

Op zoek naar de dikste Porsche Panamera van Nederland? Dit is ‘m. De zwarte slee is van DJ La Fuente. Samen met presentator JayJay Boske ging de DJ eerder dit jaar opzoek naar een nieuw vervoersmiddel. Zijn BMW M6 was niet ruim genoeg.

Het is je misschien al wel opgevallen dat deze bolide niet meer echt wat je noemt ‘standaard’ is. Klopt, de Panamera is nooit in deze vorm de fabriek uit komen rollen. Direct nadat La Fuente het prijskaartje van ruim twee ton van deze wagen trok heeft ‘ie ‘m naar de Duitse tunerboys van TechArt gebracht.

De Panamera van DJ La Fuente. Foto: Instagram/carphotographs.overdiep

Maffiamobile

Daar hebben ze er een sausje overheen gegoten dat deze Porsche nog dikker maakt dan ‘ie van nature al is. Denk aan een flink opgepompte motorkap en met botox bespoten wielkasten. De motor van deze gloednieuwe maffiamobile moet nog effe ingereden worden, maar zodra dat gedaan is wordt ook die onder handen genomen. Niet dat Fuente iets te klagen heeft met de 680 paarden die nu al voor de koets gespannen staan. Als ‘ie dat wel heeft stellen wij ons wel beschikbaar om de eerste ‘saaie’ kilometers op de teller te zetten.

hartvoorautos.nl

Reageer op artikel:
Check deze ultradikke Porsche Panamera van La Fuente
Sluiten