Deze 450cc sterke mini-Porsche is het ultieme speeltje voor op het strand

redactie 1 Sep 2019 Machines

Als klein jongetje hebben de meeste van ons wel speelgoedautootjes gehad, maar geen enkele daarvan was voorzien van een 450 cc KTM-motorblok (eigenlijk bedoeld voor crossmotoren). De Power Wheels Porsche GT3 beschikt daar wel over en dat is voor het kind in ons een droom van een vierwieler. Bovendien kun je er ook nog eens heerlijk mee driften.

Klein scheurmonster

Wanneer je je als volwassen vent gewoon weer even lekker kind wilt voelen, dan ga je dat toch lekker aan de slag. De Amerikaan die dit autootje in elkaar heeft geknutseld heeft aan alles gedacht. Het statusblik bevat achterwielaandrijving, een achterspoiler, een dikke motor en mooie profielbanden. Het is natuurlijk best lastig om zoveel onderdelen kwijt te kunnen in zo’n klein wagentje, maar de makers ervan hebben er ervaring mee. Ze bouwen allerlei motoren en auto’s in een klein formaat. Dat resulteert in hele mooie dingen.

Ben je benieuwd naar andere projecten van hun? Baan je een weg door het YouTube-kanaal: Grind Hard Plumbing Co. Geloof ons, er zitten een aantal hele leuke voertuigen tussen.

Reageer op artikel:
Deze 450cc sterke mini-Porsche is het ultieme speeltje voor op het strand
Sluiten