Splinternieuwe Porsche 911 Speedster 2019 verbaast veiling met indrukwekkende verschijning

Na ons vaste rondje langs de veilinghuizen, zijn we weer een ongelooflijk pareltje tegengekomen. Veilingshuis Bring a Trailer weet vriend en vijand te verbazen door een splinternieuwe Porsche 911 Speedster uit 2019 op de veiling te knallen.

En wie een beetje verstand heeft van auto’s, weet dat dit een wagen is waar je u tegen zegt. En mocht jouw laatste bod onder de spreekwoordelijke hamer gaan, dan heb je nog een uniek exemplaar in huis ook.

Porsche 911 Speedster 2019

Met een 4 liter v-6 motor onder de motormap die zo’n 502 pk vermogen bevat, weet je dat je met dit bakbeest wel vooruitkomt. Om ervoor te zorgen dat je met dat vermogen niet bij elke bocht van de baan vliegt, heeft Porsche ook nog gedacht aan een goed remsysteem. Dat kunnen we wel waarderen van onze Duitse vrienden. Met de eigen gemaakte keramische compositieremmen sta je binnen no-time stil en met de Porsche Active Suspension Management, reageert de auto vrijwel direct op plotselinge veranderingen op de weg, wel zo veilig.

Unieke Porsche

Genoeg geluld over de binnenkant, de chassis en het interieur van deze topper is wat echt in het oog springt. De auto komt in een zogeheten Heritage Design, een kleurstelling wat een ode is naar de Porsche’s uit de jaren 50, 60, 70 en 80. Mocht dat niet genoeg zijn, krijg je er ook nog het sportieve chrono pakket erbij. Te herkennen aan die kenmerkende stopwatch op het dashboard.

Schitterend interieur

Het interieur van de wagen is een ode aan luxe en exclusiviteit. De carbon stoelen zijn in volledig Cognac-leer bekleed, wat een mooi contrast geeft aan het zwarte dashboard van deze Porsche. Met de eerder benoemde Heritage Design en Chrono pakketen, krijgt deze Porsche een historisch maar sportief sausje. Het mooiste van dit alles? Met maar 71 kilometer op de teller, koop je ‘m praktisch gezien ook nog eens in nieuwstaat over.

Bring A Trailer

Wie geïnteresseerd is in deze topper moet snel wezen, want de veilig loopt nog maar een paar dagen. Op de website van Bring A Trailer kan je een kijkje nemen naar misschien wel een van de meest brute Porsches die de afgelopen tijd op de veiling zijn gekomen.

Reageer op artikel:
Splinternieuwe Porsche 911 Speedster 2019 verbaast veiling met indrukwekkende verschijning
Sluiten