Pornhub en Hajime Sorayama ontketenen gedurfde collab met Kazumi

Maak je klaar voor een wilde combo: Pornhub heeft zojuist een collab uitgebracht die de aandacht trekt en het is niet jouw gebruikelijke mode-aangelegenheid. Ze werken samen met de legendarische Japanse illustrator en kunstenaar Hajime Sorayama. En geloof ons, het is alsof de feestdagen vroeg aanbreken voor modeliefhebbers.

Nu is Sorayama geen onbekende in het verleggen van grenzen met zijn kunst, vooral met zijn ‘Sexy Robot’-serie, waar de hele wereld over praat. Raad eens? Pornhub, de gigant in entertainment voor volwassenen, besloot met hem de creatieve speeltuin in te duiken voor een adembenemende kledingsamenwerking.

Instagram: @kazumisworld

Sorayama-make-over

Het hoogtepunt? Sorayama werkte als nooit tevoren zijn magie uit op het iconische Pornhub-logo. Stel je voor dat het klassieke embleem een ​​Sorayama-make-over krijgt: het is een match made in de onconventionele modehemel. De collectie draait helemaal om twee werelden die botsen, en dat doet ze in stijl.

Instagram: @kazumisworld

Design

Limited edition alert! Ze hebben twee geweldige hoodie-ontwerpen en een aantal T-shirts. Maar de echte knaller? De stukken zijn voorzien van een vernieuwd Pornhub x Sorayama-embleem, met een zwoele fembot en een duivelse macsbot die zich gezellig voelen in een grafische omhelzing. Ja, het is net zo wild als het klinkt.

Accessoires

En dat is nog niet alles: er is een sleutelhanger met chroomreliëf met het vernieuwde logo en een vinylsticker om wat extra flair toe te voegen. Het gaat niet alleen om de kleding; het is een statement, een samensmelting van Sorayama’s artistieke visie en de iconische stijl van Pornhub.

Ster van de show

Het gezicht van deze gedurfde collectie is niemand minder dan de volwassen performer en socialemediasensatie Kazumi, die haar onverschrokken aanpak in de schijnwerpers zet. Sorayama, die eerder samenwerkte met grote namen als The Weeknd en Kim Jones, maakt opnieuw furore.

Instagram: @kazumisworld

Gedurfd

In een verklaring die net zo gedurfd is als de samenwerking zelf, wordt Sorayama realistisch over het belang van het uiten van seksualiteit in een wereld die vaak gecensureerd wordt. Hij en Pornhub delen een missie: het omarmen van de vrijheid van meningsuiting en seksualiteit in een wereld die deze essentiële zaken soms vergeet.

Instagram: @kazumisworld

Nu verkrijgbaar!

En het beste deel? De collectie is nu verkrijgbaar en online beschikbaar. Dus of je nu van mode of kunst houdt, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er gebeurt als Pornhub en Sorayama hun krachten bundelen, deze samenwerking is een must-see.

Reageer op artikel:
Pornhub en Hajime Sorayama ontketenen gedurfde collab met Kazumi
Sluiten