Pornhub bestaat 10 jaar en viert dit op hilarische wijze

Redactie 1 jun 2017 Entertainment

Wij vieren feest op de redactie, want onze vriend Pornhub is jarig en wel 10 jaar oud geworden. Pornhub is een allemansvriend met wie miljoenen jongetjes en meisjes samen oud zijn worden. Waarschijnlijk ken je je meeste vrienden minder lang dat dat je Pornhub kent en heb je heel wat (intieme) uren met je vriend doorgebracht.

Om zijn verjaardag te vieren lanceerde Pornhub een geweldige TV-commercial en een ludieke actie op Twitter en Instagram. Onder de hashtag PHtaughtme plaatsten mensen een tekstje, een foto of een video van wat zij in die tien jaar hebben geleerd van Pornhub. Uit deze berichten werden honderd winnaars gekozen. Zij kregen een tienjarig lidmaatschap op Pornhub Premium.

Het is niet de eerste keer dat Pornhub met geniale shit komt. Op 1 april hadden ze iedereen al tuk met deze actie, ze gingen al eens de straat op waarom we erg moesten lachen en laten we vooral de Wankband niet vergeten waar je allerlei statistieken uit kon halen. Yep, er zitten daar een aantal grappige geesten op de marketingafdeling.

Reageer op artikel:
Pornhub bestaat 10 jaar en viert dit op hilarische wijze
Sluiten