Populaire Overwatch krijgt Deathmatch-modus

Redactie 13 Aug 2017 Entertainment

Eén van de meeste populaire games van dit moment is zonder twijfel Overwatch. Dag in, dag uit wordt het door vele gamers gespeeld. Vooral in teamverband, waarbij samenwerken een must is. Binnenkort kun je er echter ook voor kiezen om helemaal in je uppie te gaan spelen.

Overwatch krijgt namelijk een Deathmatch-modus. Deze valt onder de Arcade, die een paar maanden geleden is gelanceerd. In deze Deathmatch betreed je met zeven andere spelers een arena en staat iedereen er alleen voor. Het doel is dan om als eerste twintig kills te maken en zo als winnaar het strijdtoneel te verlaten. Iets dat de hoofdontwikkelaar van de game, Jeff Kaplan, hieronder uitlegt.

Naast de standaard Deathmatch variant waar iedereen er alleen voor staat, komt er ook een Team Deathmatch. Daarin speel je in teams van zes en moet je proberen om als team dertig kills te maken. Als je echter een Mercy in je team hebt zitten en het lukt haar om medespelers te reviven, dan gaat dat van de killcount van de tegenstander af.

Daarnaast is het zo dat niet elke map gebruikt kan worden voor deze Deathmatch-potjes. Bepaalde maps worden speciaal aangepast om het eerlijk te laten verlopen. Ook komt er een nieuwe map in de vorm van Chateau Guillard. Dit betreft een kasteel waar je flink los kunt gaan. In de onderstaande video krijg je alvast een voorproefje.

Op de test servers van Overwatch zijn de nieuwe modi en de beschikbare maps te proberen, dus als je dit weekend benieuwd bent, dan kun je er los mee gaan.

Reageer op artikel:
Populaire Overwatch krijgt Deathmatch-modus
Sluiten