Dit zijn de meest populaire nummers voor op je seksplaylist

redactie 20 Jul 2019 Entertainment

De ene gaat er super goed op en de ander vindt het niks; een muziekje op tijdens de seks. Soms geeft het net een beetje extra om in de sfeer te komen. Kegel8 zocht uit wat de beste nummers zijn om een goede seks sessie in te luiden. Hou je Spotify account er rustig bij, kun je meteen een seksplaylist fixen.

Je kunt trouwens wel je vraagtekens zetten bij de opzet van dit onderzoek. Ze hebben namelijk gezocht naar nummers en artiesten die sex, Netflix and chill, date night en baby making in hun teksten hebben. Vooral bij het lijstje van date night hebben we onze vraagtekens. Dit lijken ons nou niet echt chille nummers als je met je vriendin ligt te kroelen. Het uiteindelijke lijstje is in ieder geval als volgt als het gaat om de over all resultaten van het onderzoek.

Seksplaylist
Bron: Kegel8

Sex

Als we kijken in playlists naar het trefwoord sex levert een iets ander lijstje op. Op zich geen verrassende nummers. Natuurlijk doet slow R&B het altijd goed tussen de lakens. Dat verbaast ons eigenlijk helemaal niets.

Seksplaylist
Bron: Kegel8

Netflix and chill

Deze lijst heeft een logische nummer een natuurlijk. Verder niet heel verrassend ook. Wel anders dan de lijst hierboven, maar geen hele gekke nummertjes die ertussen staan.

Seksplaylist
Bron: Kegel8

Date night

Hier begint de onderzoeksmethode wat haken en ogen te krijgen. Hier staan namelijk alleen maar liefdesliedjes in. Op zich prima, maar wij zien onszelf daar niet zo gauw seks op hebben. I’m Yours van Jason Mraz is nou niet het nummer dat wij snel op onze seksplaylist zouden knallen.

Seksplaylist
Bron: Kegel8

Baby making

Dit lijkt er weer meer op. Vooral de klassieker Bed van J. Holiday is gemaakt om een dampende stoeipartij op te houden. Kan niet anders dan dat dat nummer met die gedachte is gemaakt. Verder zien we uiteraard vaak het nummer Pony terug van Ginuwine.

Seksplaylist
Bron: Kegel8

Artiesten

Als je zelf op zoek wil naar wat hete nummers, kun je ook gewoon bij deze artiesten kijken. Dit zijn namelijk de populairste artiesten om te luisteren tijdens de seks. Zij duiken behoorlijk vaak op in playlists om jou te helpen bij een avond vol hoogtepunten.

Seksplaylist
Bron: Kegel8
Reageer op artikel:
Dit zijn de meest populaire nummers voor op je seksplaylist
Sluiten