Poolse goochelaar sloopt hand van tv-presentatrice live op tv

redactie 4 jul 2016 Entertainment

Wij hebben Hans Kazan en in iets mindere mate Hans Klok als uithangbord als het aankomt op toverstokjes, kaarttrucjes en het laten verdwijnen van konijnen, Polen heeft Marcin Poloniewicz. Deze magiër haalde de halve finale in Poland’s Got Talent en was was te gast in Question for Breakfast, de Poolse variant van Koffietijd.

Allemaal leuk en aardig zo’n gesprekje, maar er moest natuurlijk ook wel effe geperformed worden. Iets met scherpe pinnen en drie papieren zakken. TV-presentatrice Marzena Rogalska moest even voor meewerkend voorwerp spelen door te particperen in de truc.

Waar echter niet op gerekend was, was dat meewerkend voorwerp veranderde in lijdend voorwerp, nadat ze de verkeerde zak te pakken kreeg waardoor haar hand vol gespiesd werd. Ouch! Dat lijkt op einde goochelcarrière voor meneer Poloniewicz. Maar hé, met zo’n kapsel vraag je er natuurlijk ook wel een beetje om.

Voor degenen die zich ernstige zorgen maken over de gezondheid van de tv-presentatrice. No worries jongens. Tegenover haar fans verklaarde de vrouw: ‘Thank you for your support. I’m alive. Everything will be fine.’

Reageer op artikel:
Poolse goochelaar sloopt hand van tv-presentatrice live op tv
Sluiten