Met dit gemotoriseerde luchtbed ben jij de koning van het water

Er komen weer aardig wat warme dagen aan, dus wij hebben de zomer weer helemaal in onze bol. In onze gedachten zitten we alweer op het strand met een lekkere koude spa goud. We moeten ons als de bliksem voorbereiden op de mooiste zomerdagen. Lekker zwembroekie, paar chille klapstoeltjes, koelboxje en natuurlijk een luchtbed om op rond te dobberen.

Dat luchtbed, daar willen we het wel even over hebben met jullie. Een luchtbedje is natuurlijk wel moeilijk relaxed, maar het is wel een beetje saai. Beetje ronddobberen en kijken waar de golfjes je brengen. Daar komt nu voorgoed een einde aan. Vanaf nu bepaal jij je eigen koers op het water met dit gemotoriseerde luchtbed van PoolCandy.

PoolCandy luchtbed

Zie je het al voor je? Met deze must-have ben je meteen de koning van het zwembad, het plaatselijke meertje of natuurlijk de Atlantische Oceaan. Uiteraard hebben ze ook aan een bekerhouder gedacht, zodat jij je flesje Moët of Grey Goose gewoon kwijt kan. Je kan de plaatselijke wateren domineren voor maar liefst tweehonderd dollar.

Reageer op artikel:
Met dit gemotoriseerde luchtbed ben jij de koning van het water
Sluiten