Atari komt met koffietafel voor in je huiskamer waar je Pong op kunt spelen

We hebben allemaal een koffietafel nodig in huis, dus waarom niet gelijk er iets leuks van maken? Precies wat ze bij Atari dachten. De producent van arcade games kwam op het briljante idee om een koffietafel te maken met Pong. Je weet, dat is een van de meest legendarische games aller tijden waarbij je met blokjes een balletje moet kaatsen. Nostalgischer gaat het niet worden.

Multifunctionele tafel, want naast standplaats voor je koffiemok en het spelen van Pong, doet ‘ie ook dienst als music player, charging station en klok. Eigenlijk heb je buiten deze tafel helemaal niets meer nodig in je huis.

Pong koffietafel
Foto: Atari

Verder is het paneel bestendig tegen vloeistoffen. Dus je kunt met een gerust hart je biertje omstoten als je iets te fanatiek aan het Pongen bent. Allemaal hartstikke inventief enzo, maar Pong is natuurlijk wel de eyecatcher bij uitstek. Dankzij de draaiknop aan de zijkant kun je je balkje besturen, terwijl een balletje op en neer stuitert. De originele Pong sound effects krijg je er gratis bij.

Lijkt ons een uitermate goeie gadget om je man cave mee te verfraaien! Voor 900 dollar kun je ‘m pre-orderen via Kickstarter en zo je huiskamer veranderen in een retecoole arcade hal.

Toch liever een andere koffietafel? Misschien is deze van Sobro meer jouw smaak

https://www.youtube.com/watch?time_continue=98&v=2pICmJjD-tY

Pong
ter Foto: Atari
Reageer op artikel:
Atari komt met koffietafel voor in je huiskamer waar je Pong op kunt spelen
Sluiten