Poker Face scoort hoog op IMDb en staat over twee weken op SkyShowtime

Ken jij Poker Face al? Zo niet, dan is dat niet zo gek want het was tot voor kort niet makkelijk te streamen in Nederland, maar gelukkig komt daar snel verandering in. Vanaf 15 september is de veelgeprezen show (7,9 op IMDb en 98% op RottenTomatoes) Poker Face op SkyShowtime te zien.

Rian Johnson staat bij veel mensen bekend vanwege zijn controversiële Star Wars-film The Last Jedi. Hoewel deze film niet bij iedereen in de smaak viel, heeft hij met zijn films Knives Out en Glass Onion absoluut bewezen een goede regisseur te zijn. Johnson is bovendien bezig geweest met Poker Face, deze tv-serie bestaat uit tien afleveringen en zit propvol met onverwachte wendingen.

Het plot van Poker Face

In de serie volgen we Charlie Cale (gespeeld door Natasha Lyonne, bekend van onder meer Orange Is the New Black). Zij is een menselijke vorm van een leugendetector en moet op de vlucht voor haar duistere casinobaas. Terwijl ze dit doet onderzoekt ze moordzaken en komt ze allerlei excentrieke figuren tegen.

De serie heeft vier Emmy-nominaties gekregen en scoort goed op IMDb en RottenTomatoes. Het is dus absoluut een aanrader. Vanaf 15 september zijn de eerste twee afleveringen van Poker Face te zien op SkyShowtime. Daarna volgt een wekelijkse aflevering op vrijdag. Check hieronder de trailer.

Reageer op artikel:
Poker Face scoort hoog op IMDb en staat over twee weken op SkyShowtime
Sluiten