Netflix komt deze zomer met brute actiefilm: Point Blank

redactie 26 Jun 2019 Entertainment

De temperaturen zijn hoog en het houden van een Netflix en Chill avond klinkt misschien iets minder aantrekkelijk dan normaal gesproken. Maar, we vermoeden dat je voor deze nieuwe film toch graag een uitzondering maakt. Granaten vliegen om de oren en  rake klappen worden uitgedeeld… Ja, dit wil je niet missen. De nieuwe spannende actiefilm Point Blank lijkt een topper te gaan worden.

Plot Point Blank

Wanneer de zwangere vrouw van verpleger Paul ontvoerd wordt door een indringer zoekt hij een bondgenoot. Deze bondgenoot vindt hij in een zwaargewonde crimineel, gespeeld door Frank Grillo. Paul helpt de crimineel uit het ziekenhuis te ontsnappen in de hoop dat hij in ruil hiervoor helpt zijn vrouw te vinden. De crimineel zit er alleen niet op te wachten om Paul te helpen. Hij wil graag wraak nemen op de mensen die hem het ziekenhuis in hebben geslagen. De beide mannen moeten toch samenwerken om het tegen hun vijanden en corrupte agenten op te nemen. Klappen worden uitgedeeld, wapens worden getrokken, schoten worden gelost en granaten worden gegooid. Bruut geweld komt in de film voor, maar van een beetje humor zijn ze ook niet vies.

Remake

Point Blank is een remake van de Franse film À bout portant uit 2010. De titel betekent: met het pistool op de borst. In de nieuwe versie wordt Paul gespeeld door acteur Anthony Mackie, bekend uit de nieuwe seizoen van Black Mirror. Ook de volgende acteurs hebben een rol: Marcia Gay Harden (Into The Wild), Christian Cooke (Love, Rosie), Boris McGiver (House of Cards) en Yeyonah Parris (Mad men).

Point Blank is vanaf 12 juli te zien, bekijk hier alvast de trailer:

Reageer op artikel:
Netflix komt deze zomer met brute actiefilm: Point Blank
Sluiten