‘On Air’ met Valerio Zeno is ultieme podcast voor de sneakerheads

Adem jij de geur van vers leer, ben jij zo zacht als de air in je Nikes en ruik je naar een net opengemaakte schoenendoos? Dan weten wij van welke podcast jij heel blij gaat worden. Valerio Zeno presenteert voor sneakerjagers.nl de podcast On Air, waarin alle ontwikkelingen in de sneakerbranche worden besproken.

Zoals je waarschijnlijk wel weet is je favoriete Italiaanse bambino nogal van de sneakers. Daar hebben wij als eens uitgebreid met hem over gesproken. Nu praat hij over het onderwerp waar hij nog liever over praat dan z’n favoriete Nederlandse vrouwen, dus verwacht een ongekend enthousiasme van de boy.

Gasten

Om wat extra kwaliteit aan de serie toe te voegen, is Non co-host van de show. Non is de eigenaar van de prestigieuze sneakerwinkel Prime in Utrecht, dus deze man weet waar hij over praat. Wekelijks schuiven er diverse gasten aan. Denk aan BN’ers, verzamelaars, kenners, ontwerpers en andere mensen uit de industrie. Voorbeelden van gasten zijn DJ Julian Jordan en chefkok Jamie van Heije. En jawel, ook onze eigen hoofdredacteur Chris Riemens zal binnenkort de studio komen verlichten met zijn aanwezigheid.

Het is dus een podcast die aantrekkelijk is voor een breed publiek, zegt ook Sneakerjagers.nl medeoprichter Erik Kuijsten. Van de geschiedenis van de sneakers tot de hype rondom merken als Supreme en van samenwerkingen tot de liefde voor sneakers. Dit is de podcast die elke sneakerhead moet luisteren. De podcast On Air  beluister je via Sneakerjagers.nl of bekijk je op YouTube.

Reageer op artikel:
‘On Air’ met Valerio Zeno is ultieme podcast voor de sneakerheads
Sluiten