Met deze oude PlayStation spelletjes kun je nog serieus geld verdienen

Menig gamefanaat klampt zich momenteel vast aan zijn PlayStation 5 of speculeert lekker mee over de komst van de PlayStation 5 Pro. Om deze nieuwe console te financieren is het een idee om eens iets uit de oude doos te halen. Want wat jij misschien niet weet is dat oude PlayStation games nog veel geld waard kunnen zijn!

Het eerste model van de PlayStation werd zo’n 30 jaar geleden gelanceerd. In de loop der jaren zijn er dan ook veel games voor ontwikkeld. In totaal zijn er zo’n 7300 games die samen bijna een miljard keer verkocht zijn.

Cashen

Als je nog veel geld wilt verdienen met je PlayStation games dan hopen wij dat je er vroeg bij was. Het echte geld is namelijk te verdienen bij de spellen die verschenen voor de eerste generatie van de PlayStation. Welke games dit zijn en hoeveel geld je hiervoor krijgt lees je hieronder.

  • Diablo: €322,-
  • Marvel Super Heroes Vs. Street Fighter: €338,-
  • Batman Forever: The Arcade Game: €368,-
  • JoJo’s Bizarre Adventure: €433,-
  • Spyro: Collector’s Edition: €460,
  • Suikoden 2: €1213,-

Verkopen

Wij hopen voor je dat je een van bovenstaande games hebt liggen, vooral die laatste natuurlijk. Maar waar kun je die games nou kwijt? Wat altijd een goed medium is om in de gaten te houden is Ebay. Hier wordt vraag en aanbod in dit soort producten wereldwijd met elkaar verbonden. Mocht je het lokaler willen opzoeken, is het een goed idee om eens een tripje naar de GameMania te maken. We kunnen echter niet garanderen dat je hier evenveel geld krijgt voor je oude games dan dat je online gaat krijgen. Wel kan het een fijn idee zijn dat je gelijk cash voor je stoffige spelletjes krijgt. Duik dus maar even die die kastjes in en wie weet verdien je er nog wat leuks aan.

Reageer op artikel:
Met deze oude PlayStation spelletjes kun je nog serieus geld verdienen
Sluiten