Nieuwe pizzamachine zorgt voor warme pizza’s 24/7

Pizza. Heerlijk vinden we het. Als we het 24/7 konden eten, zouden we dat doen. Het beste nieuws ooit: dat kan nu! Eventjes naar Rome snellen en dan kunnen we ons een tonnetje rond eten. Nou ja, tot de machine leeg is dan.

Pizzamachine

Ja, je leest het goed. In Rome is zowaar een pizzamachine te vinden. In de stad is een gat in een muur te vinden met de banner ‘Pizza Mr Go’ erboven. Hierin staat de rode pizzamachine. Wat staat er op het menu? Er zijn vier opties om uit te kiezen: margarita, vier soorten kaas, pikante salami en pizza met pancetta. Nadat je een keuze hebt gemaakt en de automaat van geld hebt voorzien, wordt de pizza gecreëerd. Beetje bloem, pizzabodempje, tomaat, kaas. Je kent het wel. Je hoeft niet lang te wachten, want na drie minuten kun je jouw pizza aanschouwen. Eetsmakelijk! De voordelen van zo’n pizzamachine is natuurlijk dat het 24/7 open is. Toch valt er ook een nadeel te bespeuren. Veel klanten betekent veel verkochte pizza’s. Als er dus niet genoeg voorraad is, kan jouw favoriete pizza uitverkocht zijn. Dat is dan balen.

Pizzamachine
Foto: Beverfood

Kritiek

Hoewel Mr Go pas kortgeleden na Pasen open is gegaan, heeft het al veel aandacht en daarbij kritiek op zijn pizzabordje gekregen. Italianen zijn natuurlijk heel trots, met reden, op hun culinaire tradities. Deze pizza’s zullen dus volgens critici nooit kunnen tippen aan de originele versie gemaakt in een houtoven. Of de pizzamachine een succes wordt is nog maar de vraag, aangezien het grootste deel van de reacties negatief zijn. De eigenaar van Mr Go, Massimo Buccolo, hoopt dat mensen de positieve kanten van zijn zaak gaan inzien. Het idee kwam voort uit het feit dat er ’s nachts weinig tot niks open is. Dus na een avondje stappen, moeten veel Italianen met knorrende maag hun bed in. Anders mag je hier in Nederland wel een pizzamachine neerzetten hoor, Massimo. Wij Nederlanders zijn niet zo moeilijk met eten.

Reageer op artikel:
Nieuwe pizzamachine zorgt voor warme pizza’s 24/7
Sluiten