11 jaar oude Pixie kan de eerste self-made miljonair op de basisschool worden

We denken er vaak genoeg over na hoe het zou zijn om vroeg met pensioen te gaan, een hobby die we voornamelijk beoefenen op de maandagochtend. Een 11-jarig meisje uit Australië dacht hier niet eens over na, maar is al wel set for life. Misschien maakt dat het wel nóg pijnlijker. Pixie Curtis begon ooit met het verkopen van haar eigen haarbanden, maar hier eindigde het zeker niet. Toen ze begon met het verkopen van fidget-toys, speelgoed om mee te friemelen, nam haar bedrijf de afslag naar de maan keerde nooit meer terug. Inmiddels verdient ze terwijl ze nog op de basisschool zit meer dan 120.000 euro per maand. Ka-ching!

Haar moeder, die nu ook als zakenpartner dient, vertelde dat Pixie op haar 15e met pensioen zou kunnen gaan als miljonair. Toen wij 15 waren begonnen we eens te denken aan ons eerste baantje bij de supermarkt.

Basisschool miljonair

Pixie kán niet alleen met pensioen, maar gaat het ook echt doen. Ofja, deels dan. Het grootste gedeelte van haar geld verdiende ze met de friemel-speeltjes en precies die verkoopt ze nu even niet meer. Waarom? Pixie is bijna klaar op de basisschool, dat betekent dat er wat belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. Binnenkort wordt ze 12 jaar en gaat ze naar de middelbare school, samen met haar moeder heeft ze besloten dat ze iets meer tijd moet hebben om daar te wennen en als een ‘normaal’ kind op te groeien. Zoveel wijsheid hebben wij nu niet eens, we zouden alsnog voor de knaken kiezen! Ze besloot om voor nu alleen de haarbandjes te verkopen om de rust te laten wederkeren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pixie Curtis (@pixiecurtis)

Rijkdom

Pixie laat wijsheid af en toe toch eventjes voor wat het is. Ze is en blijft een kind, een onredelijk rijk kind. Haar elfde verjaardag vierde ze nogal extravagant en kostte haar zo’n 25.000 euro. Het lijstje van aanwezig vermaak ziet er precies zo uit als je zou verwachten een meisje wat elf wordt: een 360-graden foto-booth, een haarstylist, een pizzabar, een vuurspuwer, een DJ, twee zebra’s en uiteraard vuurwerk! Pixie had nog wat geld over en besloot een hele dikke Mercedes GL van ongeveer 170.000 euro in huis te halen. ‘Huh, ze mag toch niet helemaal niet autorijden?’ Dat klopt. Wij snappen er ook niks van.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pixie Curtis (@pixiecurtis)

Reageer op artikel:
11 jaar oude Pixie kan de eerste self-made miljonair op de basisschool worden
Sluiten