Het Pingjiang homey wild luxory hotel is bijna te mooi om waar te zijn

redactie 28 Sep 2019 Entertainment

Het hotel zelf is al prachtig, maar de locatie en vooral de natuur eromheen maken het helemaal af. Het bevindt zich op de top van een enorme berg waardoor je een fantastisch uitzicht hebt op de zuivere rivieren, de talloze gebergtes en niet te vergeten: de sprookjesachtige bamboebossen. Kortom het beste wat China te bieden heeft samengevat op één royale plek.

5 sterren

Dat komt even goed uit! Het Eagle Rock Cliffs Project is nu helemaal compleet. Het bestaat uit drie verschillende onderdelen: De Dinghui, Yanshang en de Ziyahui. De drie delen van het hotel zijn verdeeld over het rotsige terrein van de bergtop. Die namen zeggen je natuurlijk niks dus laten we dat even verder verklaren. Het is een trio van luxueuze vijf sterren suites gebouwd uit duurzame materialen vanuit de omgeving om het op die manier ook in te laten blenden met betoverende flora en fauna.

De Dinghui heeft een vormt zich rondom een stuk berg en bevat gastensuites met een heerlijke infinitypool. De Yanshang ligt ietjes lager op een kleinere heuvel en bevat nog meer kamers en heeft een zwembad op het dak. En last but not least de Ziyahui. Dat is de grootste en is bedoeld voor evenementen. Het bevat terrasjes, een grote rij aan beglazing en een uitkijkplatform wat zeker niet misplaatst is. Dat alles in combinatie met het omliggende ecosysteem, wat wil je nog meer?

Reageer op artikel:
Het Pingjiang homey wild luxory hotel is bijna te mooi om waar te zijn
Sluiten