FHM’s Musthaves: Philips Hue verlichting

Moeten we Philips eigenlijk nog wel introduceren? Het welbekende merk staat al jarenlang garant voor kwaliteit. Gelukkig staat de tijd niet stil. Zo heeft Philips nu de Hue verlichting. Een innovatief, draadloos verlichtingssysteem die niet zou misstaan in jouw mansion.  

Wij lichten vier verschillende types voor je uit. Dat FHM jouw licht mag zijn tijdens de donkere, koude dagen. Het fijne van de Philips Hue verlichting is dat je het gewoon kan bedienen vanaf je smartphone, tablet of pc. Zo kun je lekker met je pot pils op de bank blijven liggen.

Philips Hue

1. Runner, dubbele spotlight

Dit is een ideale voor in de slaapkamer. Door het rustieke witte licht kun je ‘s ochtends heerlijk ontwaken. Want niemand zit te wachten op een spotlight zo vroeg in je ochtendsmoel. De hoogwaardige Philips Hue spot is duurzaam en kan nog jaren meegaan.

philips hue

2. Wellner, tafellamp

Deze tijdloze Philips tafellamp past eigenlijk wel in ieder huisje. Je kan ‘m overal neerzetten en met de dimmer switch kun je zelf bepalen hoe fel de lamp moet zijn. Je kan het zo romantisch maken als je zelf wilt. Toch chill dat je zo’n lamp kan aanpassen aan je stemming.

Philips hue

3. Being, plafondlamp

Deze elegante Philips Hue plafondlamp zorgt voor een mooie gloed op je plafond. Net als de andere Hue lampen kun je deze dimmen. Als je bijvoorbeeld effe een boekie wil lezen, maak je ‘m een stukje feller. Super handig.

Philips hue

4. Cher, hanglamp

Deze lamp heeft niks te maken met de zangeres Cher. De Philips hanglamp kun je op verschillende plekken in je mansion ophangen, doordat de lamp vrijwel op ieder interieur aansluit. Reken maar van yes dat je huis een upgrade krijgt als je deze boven de eettafel hangt!

Winnen

Maar we zouden FHM niet zijn als we elk van deze lampen weggeven voor bij jou thuis. Is dat effe lekker of wat? Bij elke lamp geven ook nog eens een gratis bridge (afstandsbediening voor de lamp) weg. Zo maak je jouw Philips Hue armaturen nog een stukkie slimmer! Wil jij dit winnen? Tag een vriend of vriendin  op Facebook en laat weten welke lamp je voorkeur geniet. Wij selecteren in totaal vier winnaars, dus de winkansen zijn ruim. Succes, vriend!

https://www.youtube.com/watch?v=68t2I3XB11A

Reageer op artikel:
FHM’s Musthaves: Philips Hue verlichting
Sluiten