Duik diep met deze peperdure Rolex Submariner

Jij houdt van mooie horloges, wij houden van mooie horloges. Dit sporthorloge van Rolex zal je ongetwijfeld wel kunnen bekoren. Slechts 26 stuks worden er gemaakt van de Submariner Rough Matt Diver. Je voelt de bui al hangen. Het prijskaartje. Wie deze exclusieve gadget wil hebben moet daar 18.260 euro voor betalen. Het goede nieuws? Dan heb je wel iets heel bijzonders aan je pols hangen.

Die prijs is natuurlijk wel ergens op gebaseerd, want om één Rough Matt Diver te fabriceren zijn liefst 126 uren nodig, verdeeld over 14 horlogespecialisten. Dan mag je wel zeggen dat ‘ie handgemaakt is ja.

De kleuren van de marine zie je terugkomen in het duikhorloge van Rolex. De PVC-wijzerplaat en de keramische randen zijn van diepzeeblauw. De armband en de boven- en onderkant van het horloge zijn met de hand gezandstraald, terwijl de rest spiegelend is afgewerkt.

Het is natuurlijk tof om met dit horloge te gaan duiken. Je moet tenslotte wel een beetje kunnen timen wanneer je door je lucht heen bent.  Stel je wil daar beneden weten hoe laat het is. Maar we begrijpen ook dat je het horloge het liefst droog wil houden, gezien de waarde ervan. Dit zijn van die horloges waar je een heel leven van kunt dromen. Of je moet Frenkie de Jong heten, dan is de kans nog wel aanwezig dat je ‘m ooit om je pols ziet blinken. Prachtig horloge!

 

 

Reageer op artikel:
Duik diep met deze peperdure Rolex Submariner
Sluiten