Peperduur penthouse in Den Haag met 110m2 aan dakterras nu te koop

Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden voor het duurste penthouse van Den Haag. Voor een bedrag van 6 miljoen ben je vervolgens de eigenaar van een woning met bijna 500m2 aan oppervlakte, vier slaapkamers, vier badkamers, een gym, bios en twee terrassen. 

Het grootste penthouse in Den Haag

Dankzij dit gigantische oppervlakte is dit het grootste penthouse in Den Haag. Dit penthouse is onderdeel van het zogeheten Elion Park, gelegen in een gebied tussen Den Haag en Scheveningen. In totaal bestaat het project uit 22 luxeappartementen vlakbij de Scheveningse Bosjes en het Van Stolkpark. Het grootste gedeelte van deze woningen zijn al verkocht, maar het penthouse staat nog steeds te koop. Via deze website krijg je daar meer informatie over. 

penthouse in Den Haag

De gehele vijfde verdieping

De gehele vijfde verdieping is voor de eigenaar van het penthouse. Ook kan je direct de lift pakken vanaf de parkeerplaats naar je appartement. Het appartement bestaat uit twee delen dus de koper heeft de mogelijkheid de woning op te delen in een kantoor en woongedeelte. Bovendien beschikt de woning over meerdere bergingen. Natuurlijk is de woning ook duurzaam gebouwd met een energielabel A+. Je krijgt ook vloerverwarming en vloerkoeling.

penthouse in Den Haag

Ook veel geld kwijt aan het interieur

Met een aankoopbedrag van bijna 6 miljoen euro ben je er trouwens nog niet want het interieur is nog niet af. Bij dit soort woningen is het gebruikelijk dat hier grote bedragen voor betaald worden. Het is dus een woning waar alleen de allerrijksten van kunnen dromen.

penthouse in Den Haag
Reageer op artikel:
Peperduur penthouse in Den Haag met 110m2 aan dakterras nu te koop
Sluiten