Peaky Blinders geeft eerste blik op seizoen 4

Redactie 25 Sep 2017 Entertainment

Al vanaf het moment dat het derde seizoen van de hitserie een aantal dagen op Netflix stond, wordt er al met smacht naar het vierde seizoen uitgekeken. Peaky Blinders heeft het filmen van het nieuwe seizoen erop zitten en showt ons alvast wat komen gaat.

De populaire gangsterserie die zich afspeelt in de jaren ’20 komt er binnenkort weer aan. Het vierde seizoen, dat vanaf maart begonnen is met filmen, zal begin volgende maand verwacht worden. Daar blijft het niet bij, want BBC heeft al bekend gemaakt dat er ook een vijfde seizoen aan zal komen. We kunnen voorlopig dus nog wel even van deze gruwelijke serie genieten. De serie heeft de eerste foto van het nieuwe seizoen vrijgegeven, die ons laat verlangen naar meer. Het zal dus niet lang meer duren tot de nieuwe trailer ons de eerste beelden van deze waanzinnige serie zal laten zien.

De BBC maakt ons nog warmer met wat er zich in de eerste aflevering zal afspelen. De eerste episode start met Thomas die een mysterieuze brief op kerstavond ontvangt waarin staat dat de Peaky Blinders in gevaar zijn en dreigen om vernietigd te worden. Verder staat in de sneak preview dat Shelby zijn plattelandshuis uitvlucht als de vijand nadert en hij terug gaat naar de straten van Small Healt in Birmingham waar het gevecht om te overleven zal beginnen. Laat die trailer maar komen! Via Twitter zijn al eerste beelden van het filmen van het nieuwe seizoen opgedoken, die zien er veelbelovend en ouderwets goed uit.


Check hieronder ook deze tofffe behind the scenes beelden waarin de acteurs vertellen dat ze ertegen opzagen om een echt Peaky Blinders kapsel geknipt te krijgen. Vind jij de typische coups wel helemaal te gek? De barbiers van TABAC kunnen jou in de TABAC Truck het perfecte kapsel uit de gangster jaren geven.

NMELadbible

Reageer op artikel:
Peaky Blinders geeft eerste blik op seizoen 4
Sluiten